Parteneriat Blugento

Despre Blugento

Blugento este o soluție eCommerce ultra-performantă, construită pe platforma solidă Magento, într-un format SaaS, fără costurile ridicate asociate unei soluții performance Magento. Cu Blugento clienții beneficiază de toate funcțiile necesare pentru un magazin online de succes, dar fără grija pentru infrastructura tehnică și problemele asociate întreținerii unui magazin online. Astfel, se pot concentra pe ceea ce este important pentru ei – promovarea și creștea business-ului.

Ajutăm business-urile să lanseze un magazin online modern și performant, fără bătăi de cap, pe o platformă solidă și flexibilă.

Magazinul tău online, echipat pentru succes

Blugento este o soluție eCommerce ultra-performantă, construită pe platforma solidă Magento, într-un format SaaS, fără costurile ridicate asociate unei soluții performance Magento.

 

Gata să vândă

În doar câteva zile, realizăm un magazin online complet funcțional, pregătit să vândă, integrat cu peste 100 de soluții de plată, curierat, marketing sau optimizare a conversiei.

 

Fără bătai de cap

Ne ocupăm de hosting, update-uri de securitate, de întreținerea și dezvoltarea continuă a platformei, iar clienții se pot concentra pe ceea ce este important pentru ei – promovarea și creșterea business-ului.

Avantajele Blugento

Performanța Magento

Soluția Blugento este construită pe fundația solidă a platformei Magento – cea mai populară platformă open-source pentru eCommerce din lume, recunoscută ca fiind o soluție sigură și stabilă pentru comerț electronic.

 

Hosting & Securitate

Cu Blugento scapi de grijile legate de hosting sau securitate. Găzduirea magazinelor se face în Cloud prin Microsoft Azure, ceea ce oferă un plus de siguranță pentru baza de date a magazinului. Totodată, asigurăm back-upuri automate și actualizări periodice ale platformei.

 

Flexibilitate

Având platforma Magento în spate, clienții nostri au acces la cel mai mare marketplace cu aplicații și extensii pentru eCommerce din lume. Pe masură ce business-ul crește, putem integra noi  funcționalități care să satisfacă nevoile clienților și să ajute la creșterea afacerii.

 

Design Custom Atractiv

Magazinul va reflecta personalitatea brandului tău. Realizăm un design personalizat pornind de la viziunea clienților. Se pot realiza modificări precum schimbarea fontului, culorilor, meniului sau layout-ului și din panoul de administrare al magazinului.

 

Design Responsive

Clientii tăi pot face achiziții, fără probleme, de pe orice dispozitiv. Design-ul Blugento este optimizat pentru toate tipurile de dispozitive: desktop, tabletă sau telefon și oferă o experiență plăcută utilizatorilor, indiferent de ce device folosesc.

 

Localizare

Blugento vine complet localizat pentru România, atât în ceea ce privește cerințele legislative cât și pe cele comerciale. Magazinul tău va avea din start termeni și condiții, link-uri către ANPC și protecția datelor cu caracter personal, precum și clasele de TVA și facturarea conformă cu cerințele din România.

 

Integrări cu Soluții Marketing

Magazinul tău este pregătit să vândă – Blugento este integrat cu cele mai importante aplicații și platforme de marketing și analytics: Google Analytics, aplicații de email marketing, optimizare a conversiei, platforme de marketing afiliat, comparatoare de prețuri, agregatoare de produse.

 

Optimizare SEO

Blugento este optimizat pentru performanțe optime în motoarele de căutare si în plus vine cu un Google Score foarte ridicat, care contribuie semnificativ la plasamentul în motoarele de căutare. Ai control avansat asupra URL-urilor, textelor din pagină și a meta descrierilor și un set de optimizări care îți va oferi un avantaj SEO față de competitorii tăi.

 

Datele tale, fără obligații

Fără contracte de lungă durată, și fără date captive: folosești Blugento cât timp este cea mai bună soluție pentru tine. Dacă vrei să migrezi către un magazin personalizat, îți oferim toate datele tale în formatul de export Magento.