ARMO avertizează clienții de folosirea frauduloasă a mărcii de încredere de către magazinul roeshop.ro

ARMO avertizează clienții de folosirea frauduloasă a mărcii de încredere de către magazinul roeshop.ro

București, 18 octombrie 2019 –  Asociația Română Magazinelor Online (ARMO) avertizează clienții de folosirea frauduloasă a mărcii de încredere “Partener Strategic” de către magazinul roeshop.ro. ARMO precizează că roeshop.ro nu este membru al Asociației și folosește atributele de identificare ARMO în mod ilegal, inducând astfel în eroare consumatorii.

ARMO este dator să facă această precizare în urma plângerilor venite de la numeroși consumatori care atrag atenția asupra faptului că magazinul le solicită trimiterea produselor în China, în situația returului de 14 zile.

ARMO a solicitat roeshop.ro eliminarea oricăror informații care pot induce în eroare consumatorul și a informat partenerii în legătură cu această situație. În cazul în care comerciantul nu va lua măsurile cerute, ARMO va folosi toate instrumentele legale pentru a rezolva situația creată.

Marca de încredere ARMO poate fi folosită doar de magazinele care respectă regulile prezentate în Codul de Bune Practici în comerțul online, prin care sunt respectate interesele tututor consumatorilor acestor magazine online.

Despre ARMO

Lansată în 2010, Asociația Română a Magazinelor Online (ARMO) reprezintă magazinele online din România și susține interesele membrilor săi. ARMO a elaborat Codul de Bune Practici ale Magazinelor Online și un program de atestare a magazinelor online din România, în conformitate cu acest Cod de Bune Practici.

Pot deveni membri ARMO magazinele online care aderă la prevederile din Statutul Asociației, admiterea în ARMO făcându-se pe baza aprobării Consiliului Director. În plus, pot deveni membri de onoare ai asociației persoanele fizice române sau străine, cu merite deosebite în orice domeniu al vieții economice sau culturale din țară sau străinătate, la propunerea Consiliului Director. Mai multe informații despre ARMO: http://www.armo.org.ro/