Au inceput inscrierile la Gomag Virtual Summit 2018 – cel mai mare eveniment online pentru eCommerce din Romania

Au inceput inscrierile la Gomag Virtual Summit 2018 – cel mai mare eveniment online pentru eCommerce din Romania

Echipa Gomag a dat startul inscrierilor la Gomag Virtual Summit 2018, primul summit online din Romania, aflat anul acesta la cea de-a doua editie.

Evenimentul are loc in 25-26-27 septembrie si promite 3 zile pline de experienta in marketing si eCommerce, cu exemple concrete pentru cresterea unui business.

Vrei sa participi la cel mai mare eveniment online din Romania? Inscrie-te la Gomag Summit gratuit!

Gomag Virtual Summit 2018 reuneste peste 35 de lideri in eCommerce si marketing digital intr-un eveniment unic, 100% online. Deasemenea, include si 9 sesiuni Live, la care participantii au ocazia sa dea glas intrebarilor ce ii macina de multa vreme si sa primeasca raspunsuri specifice pentru nevoile lor.

Cele 3 zile de eveniment sunt dedicate exclusiv afacerilor online, pentru proprietari de afaceri cu experienta in vanzarile online cat si viitori antreprenori.

Sesiunile live incep aproximativ de la ora 10:00 si continua pana la 18:00 dar tu, ca participant, poti sa urmaresti video-urile din Gomag Summit la orice ora vrei, pe tot parcursul evenimentului.

Agenda Gomag Virtual Summit 2018

25 septembrie

Prima zi de summit reuneste specialisti care discuta tot ce trebuie sa stie un proprietar de afacere mica sau afacere la inceput de drum. Subiectele incep de la logistica, marketing, lansari de succes si continua pana la formule testate pentru scaderea costurilor si cresterea profitului.

26 septembrie

Cea de-a doua zi de summit este dedicata afacerilor medii si include video-uri despre chatboti, branding, sales funnel, HR, influencer marketing, fidelizarea clientilor si strategii de marketing specifice pentru aceste business-uri.

27 septembrie

Cea de-a treia si ultima zi de Gomag Summit este pentru afacerile cu volume mari si se va vorbi despre omnichannel, extinderea business-ului la nivel international, automatizare, growth hacking etc.

Accesul la video-uri si Live-uri se face pe baza de inregistrare iar dupa ce Gomag Virtual Summit 2018 ajunge la final, acestea vor putea fi accesate doar in Academia de eCommerce Gomag.

Printre cei peste 35 de speakeri prezenti la Summit se numara Cosmin Daraban (CEO Gomag si organizatorul evenimentului), Florinel Chis (ARMO), Valentin Radu (Omniconvert), Anabela Luca (AdLemonade), Alexandru Dona (Times New Roman), Cristian China Birta (Kooperativa 2.0), Mircea Capatina (SmartBill), George Iordache (eMAG Marketplace), Vadim Cusnir (Social Media in Culise), Marius Costin (PayU) si multi, multi altii.

Cu o parte dintre speakeri vei putea interactiona personal in cadrul sesiunilor live, la care te poti inregistra pe agenda evenimentului.

Vrei sa participi la Gomag Virtual Summit 2018? Inscrie-te gratuit!

Despre organizatorii Gomag Virtual Summit

In spatele cortinei se afla echipa Gomag, creatorii platformei eCommerce Gomag si agentiei SilkWeb. Gomag este o platforma eCommerce de tip SaaS, ce poate fi inchiriata pe baza unui abonament si pe care se dezvolta peste 500 de magazine online, din diferite nise.

Platforma se diferentiaza de concurenta prin functionalitati in premiera pentru piata romaneasca, precum modulul de creare landing page drag & drop, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator tema si +100 de aplicatii presetate.