Marcoser

Marcoser

Noi suntem Marcoser, o companie infiintata in anul 2005 de catre 2 tineri ingineri, ce are ca obiect principal de activitate consultanta profesionala in legumicultura. Suntem o companie dinamica si flexibila, ce isi pretuieste clientii, isi respecta furnizorii si isi trateaza echitabil angajatii, ceea ce ne-a adus in prezent in liga liderilor de pe piata de inputuri pentru legumicultura și consultanta profesionala in legumicultura din Romania.

Suntem o companie in continua evolutie si ne dorim sa oferim in permanenta cele mai eficiente produse si servicii din domeniul legumiculturii.

Misiunea noastra este aceea de a oferi clientilor nostri fermieri produse si servicii de cea mai inalta calitate, la preturi corecte, adaptate conditiilor si nevoilor din tara noastra, pe care sa le foloseasca din momentul infiintarii culturilor legumicole si pana la valorificarea lor.

Am inceput timid acum aproape 14 ani, cu un bagaj mare de cunostinte teoretice despre legumicultura, pe care l-am imbogatit cu practica si experienta. Si binenteles ca toate acestea nu ar fi fost posibile daca nu ar fi existat si un VIS, multa pasiune, dar si multa munca.

Visul nostru a fost sa reusim sa contribuim la resuscitarea si apoi la cresterea unui domeniu abandonat, dar cu un potential fantastic- legumicultura.

Din vizitele la fermele din strainatate am vazut ce se poate face si la ce nivel se poate ajunge. Si ne-am spus ca daca altii au reusit, atunci cu siguranta vom reusi si noi! Tara noastra are un potential legumicol fantastic! Ceea ce noi ne dorim este ca acest potential sa fie cat mai bine valorificat. Vrem ca in Romania să se consume legumele cultivate in Romania de catre fermierii romani, ba mai mult, vrem ca Romania sa devina cel mai important jucator de pe piata legumicola din Balcani si unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de legume europeana. Asa ca ne-am propus sa impartasim din experienta noastra sau a altora tuturor celor interesati de legumicultura. Activitatea de consultanta a fost practic motorul infiintarii Marcoser.

Si nu ne-am oprit la atat! In fiecare an am venit cu ceva nou si tot ce am invatat am impartasit fermierilor interesati.

In prezent, principalele activități pe care le desfasuram sunt:

Importul si distributia de inputuri pentru legumicultura- reprezentam cu succes in Romania peste 70 de furnizori de la care comercializam seminte de legume profesionale, ingrasaminte profesionale, folie profesionala de acoperire sere si solarii, instalatii de irigare prin picurare, tavi alveolare, ghivece si substraturi pentru rasaduri de flori și legume, folie microporoasa tip agril, plase de umbrire.

Consultanta in legumicultura: oferim consultanta profesionala in legumicultura privind tehnologiile de cultura a legumelor, managementul administrarii fertilizatorilor, precum si managementul combaterii integrate a daunatorilor.

Cercetare- dezvoltare in legumicultura: dispunem de loturi de testare la ferma proprie și colaboram cu fermieri din bazine legumicole puternice cum ar fi: Baleni, Balta Doamnei, Colibasi, Seleus, Poiana Mare, Izbiceni, Gradinari, Vidra, Glodeanu Sarat, Constanta, Tulcea, Milisauti, Targul Frumos si binenteles Matca, unde testam noi hibrizi de legume, noi ingrasaminte și metode noi de tehnologie de cultura a legumelor. De asemenea, colaboram strans cu mediul universitar (USAMV Bucuresti), institute nationale de cercetare – SCDL Buzau si Eurofins si alte asociatii de cercetare (AIPROM, CERTIS) in domeniul legumiculturii, Marcoser fiind partener in proiecte nationale de cercetare.

Iata cateva motive confirmate de clientii si de colaboratorii nostri:

  • Oferirea de consultanta profesionala in legumicultura incepand cu alegerea semintelor, pregatirea solului, modele de plantare, modele de palisare, sisteme de irigare, planuri de fertilizare, alegerea pesticidelor in functie de stadiul de dezvoltare a culturii, de natura si specificul ei.
  • Diversitatea ofertei – va oferim o gama larga de inputuri profesionale pentru legumicultori, dar si produse hobby sau produse profesionale microambalate pentru cei ce vor sa exploreze acest domeniu.
  • Testare prealabila – Toate tehnologiile si produsele noi pe care noi le introducem pe piata din Romania sunt în prealabil riguros analizate si testate stiintific la ferma noastra din Matca. Putem spune fara echivoc ca noi adaptam cele mai noi tehnologii si produse la conditiile locale, specific romanesti si impartasim din experienta acumulata clientilor nostri pentru a le usura si a le netezi calea catre recolte bogate si sanatoase.
  • O echipa profesionista cu o experienta de peste 13 ani in domeniul legumicol, alcatuita din ingineri si specialisti ce constientizeaza importanta muncii lor si care ofera solutii pertinente la problemele ce pot sa apara la o cultura de legume
  • Perfectionare continua – pentru a fi la zi cu ultimele noutati din domeniu, membrii echipei noastre participa in permanenta la cursuri de perfectionare din strainatate (Grecia, Spania, Olanda), vizite la ferme, participari la targuri si expozitii in intreaga Europa.
  • Livrare rapida – Pentru ca stim importanta rapiditatii atunci cand vine vorba de livrarea produselor sau a serviciilor dorite, facem eforturi sa expediem comenzile in cel mai scurt timp posibil- intre 24h si 72h in functie de complexitatea comenzilor. Si acest lucru e posibil fie cu una din masinile noastre, fie cu una din firmele de curierat cu care avem contract de colaborare. De asemenea, putem sa expediem produsele repede si pentru ca le avem pe stoc, iar stocul este actualizat in timp real ca urmare a tehnologiei folosite.
  • Servicii post vanzare – in afara de faptul ca se ofera certificate de garantie si de conformitate pentru toate produsele din portofoliul firmei, rolul nostru in procesul de vanzare nu se termina odata ce tranzactia este terminata, ci continua prin consultanta oferita clientilor pentru toate etapele de dezvoltare a culturii, cu solutii personalizate pentru fiecare client.
  • Prezenta online – suntem prezenti online inca din anul 2006, website-ul www.marcoser.ro fiind primul site de consultanta legumicola din Romania. Am fost dintotdeauna atenti la semnalele pietei, mereu cu un pas inainte sau macar in acelasi rand cu tendintele tehnologiei din Romania, ne-am adaptat din mers, am invatat ce a aparut nou astfel incat sa va oferim o experienta cat mai fructuoasa in online. Suntem activi pe pagina noastra de Facebook pentru ca si acolo putem interactiona cu o parte din clientii nostri si de asemenea nu neglijam nici contul nostru de Youtube unde avem tot felul de filmulete de la ferma nostra Ferma Marcoser.

Noi avem in continuare un VIS. Ne dorim sa oferim fermierilor, in permanenta, cele mai noi si eficiente produse si servicii din domeniul legumiculturii. Viitorul ne asteapta cu noi provocari, iar noi trebuie sa ii iesim in intampinare pregatiti.

Date

2019-06-24

E-mail

Denumire companie

[email protected]

Adresa

Str Principala, nr 1A1, comuna Matca, Galati, 807185

CUI

RO18127822