PRO-Networking

PRO-Networking

PRO-Networking.ro este un magazin online ce comercializează produse destinate domeniului Telecom. Magazinul este deținut și administrat de firma SC Value Telecom SRL, parte a grupului TELEGRUP alaturi de Teleprecision-MTS si Broadband Competent Center.
Suntem o echipă tânără și ambițioasă, dorim să raspundem tuturor cerințelor venite din partea clienților, fie că este vorba de un proiect nou sau unul în derulare, fie ca este vorba numai de produse sau aveți nevoie și de servicii, oferim întreg suportul necesar ție.
Viziune
Schimbările și înbunătățirile sunt întotdeauna vești bune și vin tot timpul împreună. Suntem mereu dornici și entuziaști cand vine vorba de noutate, ne îmbunătățim mereu ofertele și serviciile, cautând mereu noi modalități de a ne apropria de viitori parteneri și a raspunde cât mai bine la nevoile și cerintele acestora.
Valori
Pentru noi calitatea este importantă la fel și serviciile orientate către client. Pe Pro-Networking.ro întelegem că fiecare client este diferit, având așteptări și nevoi diferite, la care răspundem prin calitatea și profesionalismul serviciilor.
Producatorii pe care îi reprezentăm în Romania
Asigurăm garanția calității (produsele au fost testate înainte de a fi puse spre vânzare), service autorizat, consiliere și suport în alegerea soluțiilor potrivite pentru tine.
Reprezentam furnizori consacrati din domeniul Telecom cum ar fi: AFL Hyperscale, TriBrer, Lancier, Polywater, Mills si altii.

Date

2018-10-01

Category

Electrocasnice, Electronice, General, IT

Adresa

Bucuresti, Blvd. Theodor Pallady, Nr. 42J, sector 3

Denumire companie

S.C. VALUE TELECOM SRL

Sediul social

Bucuresti, Blvd. Theodor Pallady, Nr. 42J, sector 3

CUI

RO32377786