raftonline.ro

raftonline.ro

CINE SUNTEM
RaftOnline este un nou brand 100% românesc, care și-a propus să ofere publicului autohton produse de calitate din orice categorie, începând de la produse de bricolaj, fashion, jucării, cărți, până la echipamente și componente IT, electronice, electrocasnice, articole sportive și altele.
Faptul că produsele comercializate prin intermediul site-ului RaftOnline provin de la peste 30 de furnizori și producători de renume mondial este o garanție a calității, de la care ne-am decis sa nu facem niciodată rabat. Comandând produsele de care aveți nevoie de pe site-ul RaftOnline vă veți convinge atât de calitatea produselor cât și de promptitudinea serviciilor noastre.

DE CE RAFTONLINE?
Proiectul RaftOnline a pornit din dorința noastră de a oferi publicului din România o sursă alternativă de produse variate și de înaltă calitate la prețuri rezonabile. De asemenea, e bine de știut faptul că, atunci când comandați produsele disponibile pe RaftOnline, sprijiniți crearea de locuri de muncă in Romania..
RaftOnline este alegerea corectă dacă sunteți în căutarea unui magazin generalist de unde să vă puteți procura rapid și la prețuri accesibile orice tip de produs pentru gospodărie, pentru office sau pentru hobby-urile dvs. Ne-am angajat să vă livrăm cele mai bune oferte și servicii, punctele noastre forte fiind: diversitatea produselor, stocuri permanente și dorinta de a finaliza in cel mai scurt timp toate cerintele clientului nostru.

[email protected]
0310050461

Date

2022-03-07

Category

General

Denumirea companiei

SC Any Place Media SRL

Sediu Social

Bld. Timisoara, nr. 48, sector 6, Bucuresti

Punct de lucru

Aviator Mircea Zorileanu, numarul 43, sector 1, Bucuresti

Cod fiscal

RO 24172712

Suport clienti (telefon)

0310050461