Romstal

Romstal

Romstal

este lider pe piata de profil din Sud-Estul Europei, specializat in comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii.
Angajamentul Romstal fata de clientii sai este unul pe termen lung, iar prezenta noastra pe piata este dedicata in intregime in a oferi solutii inovatoare, exclusive, precum si a unor servicii de top care satisfac cele mai exigente cerinte.
 

O companie dinamicã, ce activeaza pe pietele din România, Moldova, Ucraina, Serbia si Bulgaria, specializata în comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii. Oferta companiei include peste 15.000 de produse aflate in stoc, caracterizate de o calitate recunoscutã mondial, pe care Romstal o adoptã ca politicã de piatã.
 

Portofoliul

Romstal

este grupat în 5 categorii de interes, gestionate de divizii specializate: Termo, Hidro, Sanitare, Electrice şi Ceramice.
Romstal asigurã consultanţã tehnicã în configurarea sistemelor şi în alegerea produselor, un nivel de stoc livrabil imediat, in orice punct din tara, suficient pentru proiecte de mari dimensiuni, livrare promptã la domiciliul clizentului, la baza cãreia stau reţeaua extinsã de depozite regionale si parcul auto important, punere in functiune si autorizari conforme cu cerintele legale in vigoare, service si piese de schimb in perioada de garanţie şi postgaranţie

Date

2018-05-08

Category

Electrocasnice, General

Website

romstal.ro

Adresa

Sos. Vitan Barzesti nr. 11A, Sector 4, Bucuresti, Romania

Telefon

021.332.09.01, 021.332.09.02

Denumire companie

S.C. ROMSTAL IMEX SRL.

Sediu social

Bucuresti, Sos. Vitan-Barzesti nr.11A, sector4,

CUI

RO5990324