ARMO a publicat Ghidul de bune practici dedicat platformelor de comerț electronic

ARMO a publicat Ghidul de bune practici dedicat platformelor de comerț electronic

Asociatia Română a Magazinelor Online (ARMO) a publicat pe pagina sa de internet un Ghid de bune practici dedicat celor care operează, sau care doresc să își înființeze, platforme de comerț electronic.

„Am dezvoltat acest Ghid pentru a crea un set minim de reguli de conduită și bune practici pentru un cadru de încredere între diverșii participanți activi ai sectorului comerțului electronic din România. Prin recomandările pe care le cuprinde, el facilitează crearea unui mediu concurențial sănătos și echitabil în care resursele sunt concentrate pe furnizarea celor mai bune produse și servicii”, a declarat Florinel Chiș, director executiv al ARMO.

Ghidul conține recomandări pentru o relație de afaceri echitabilă și transparentă între furnizorii de servicii de intermediere online și utilizatorii acestora, în contextul Regulamentului nr. 2019/1150 al Parlamentului European și al Consiliului din 20 iunie 2019 privind promovarea echității și a transparenței pentru întreprinderile utilizatoare de servicii de intermediere online.

Ghidul poate fi consultat AICI.

2 Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website